Dode ongeval N348 Zutphen is man uit Eefde - GelreNieuws.nl

Dode ongeval N348 Zutphen is man uit Eefde

Geplaatst op 1 september 2015, om 14:18 uur

foto: Roland HeitinkZUTPHEN – De politie heeft dinsdagmiddag de identiteit van het slachtoffer bekend gemaakt die omkwam maandagochtend bij een ongeval op de N348 bij Zutphen. Het gaat om een 49-jarige automobilist uit Eefde.

De vrachtwagenchauffeur, een 24-jarige man uit Rijen, reed rond 07.45 uur over de N348 richting Zutphen. Uit tegenovergestelde richting naderde de automobilist uit Eefde. De automobilist reed eerst op de rechter rijbaan, maar kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde rijbaan terecht. De vrachtwagenchauffeur stuurde nog naar rechts in een poging de man te ontwijken, maar dit mocht niet meer baten. De auto kwam frontaal in botsing met de vrachtwagen. De automobilist liep hierbij zeer ernstig letsel op en zat bekneld in de auto. Een traumahelikopter kwam ter plaatse zodat een traumateam eerste hulp kon verlenen en de brandweer hielp om de man uit de auto te bevrijden. Ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten overleed de 49-jarige man ter plekke aan zijn verwondingen.

De vrachtwagen, gevuld met levensmiddelen, klapte door de aanrijding om in de berm. De chauffeur uit Rijen raakte niet gewond.

De Verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com