Hossa host in Horsterpark Duiven

Geplaatst op 27 september 2015, om 02:38 uur

Foto: Charles MollDUIVEN- Bijna 3500 bezoekers zagen onder meer Nick & Simon in een reeks spetterende optredens in één grote feeststemming bij Hossa in Duiven.

Het feestje begon om 16 uur en kwam wat moeizaam op gang, maar rond 18 uur kwamen drommen bezoekers naar de megafeesttent in Duiven, De tent barstte dan ook uit haar voegen toen de sympathieke Jannes om 19 uur kwam optreden. Roberto van Baal had daarvoor de warming-up verzorgd en na Jannes zorgde een Tina Turner lookalike en Otto Lagerfett voor een lekkere sfeer.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Nick & Simon zongen daarna gemakkelijk een aantal songs aan elkaar, waarbij het publiek helemaal uit z’n dak ging. Henk Dissel en T-Spoon hielden de sfeer er goed in maar bij het populaire Feestteam gingen alle remmen weer los. Dat was echt één groot feest in de gezellige en uitbundige feesttent in Duiven. Q-music Het Foute Uur  zorgde voor een geweldige afsluiting.

Organisator Jan Maarten Luijnenburg kon zeer tevreden terugkijken op dit evenement. Het mag ook wel gezegd worden dat de organisatie een groot compliment verdiend.

Verslag en fotoreportage: Charles Moll