Steeds meer duidelijkheid over dodelijk ongeval in Doetinchem - GelreNieuws.nl

Steeds meer duidelijkheid over dodelijk ongeval in Doetinchem

Geplaatst op 10 september 2015, om 17:33 uur

DOETINCHEM – Een dag na het ernstige ongeval op de Turfweg in Doetinchem, waar uiteindelijk twee jongemannen bij om het leven kwamen, wordt er steeds meer duidelijk.

De bewuste auto kwam door nog onbekende oorzaak met de rechterwielen in de berm, meldt de politie in een persbericht. De bestuurder raakte hierna vermoedelijk de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom aan de linkerzijkant van de weg. Beide slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht, maar overleden in de nacht van woensdag op donderdag.

In de auto zaten twee jongemannen; de 18-jarige bestuurder Nieck-Jan uit Kilder en de 19-jarige bijrijder Max uit Westervoort. Op zijn facebookpagina stromen de reacties binnen. ‘Rust zacht lieve Max, maatje van me. Ik denk aan je en ga je missen.’ en ‘Aantal jaren geleden waren we nog aan het buiten spelen. En nu zomaar uit het niets ben je er niet meer. Rust zacht Max.’.

Op het Graafschap College is het nieuws hard aangekomen bij zowel de leerlingen als de medewerkers. Een woordvoerder laat weten ‘erg geschokt te zijn door het overlijden van twee leerlingen’. Beide jongens zaten bij elkaar op de opleiding in de sector techniek. De school wil deze dagen een gedenkplek inrichten.

Max was lid van Retarded Drivers Crew, een organisatie die meetings organiseert. Daar laten ze op Facebook weten:
Met groot verdriet willen we jullie meedelen dat onze vriend Max, gister is omgekomen is bij een auto ongeluk.
Ons medeleven gaat uit naar de famillie en iedereen die hem lief had.
Max rust zacht jongen.

Ride in heaven

Retarded Drivers Crew was verder niet bereikbaar voor commentaar.

Wij wensen alle nabestaanden veel sterkte de aankomende tijd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com