ING Private Banking lanceert Forward planning - GelreNieuws        

ING Private Banking lanceert Forward planning

Geplaatst op 14 oktober 2015, om 12:04 uur

YS77XU_EllenSteentjes_ _YGL3968VELP – Een wereldreis maken met het hele gezin, uw onderneming met een gerust hart overdragen aan uw kinderen of eerder stoppen met werken zodat u kunt genieten van andere dingen in het leven. Iedereen droomt over de toekomst. En bij dromen, horen financiële keuzes. Beleggen met veel of met weinig risico bijvoorbeeld. Maar wat is het lange termijn effect van deze financiële keuzes op uw vermogen?

Met een toekomst die onzeker is, is het niet realistisch om uit te gaan van vaste rendementen. Heeft u de beurs de afgelopen 10 jaar exact met 5% zien stijgen? ING Private Banking houdt rekening met onzekerheden in de financiële markten. Aan de hand van 750 economische scenario’s geven wij inzicht in het verwachte effect van uw financiële keuzes op uw vermogen. Dit stelt u in staat om betere financiële beslissingen te nemen.

We gaan graag met u in gesprek over uw dromen, uw doelen en uw wensen voor de toekomst. Want We kunnen uw toekomst niet voorspellen. Wel plannen. Zijn uw dromen realiseerbare doelen? Kijk op ING.nl/forwardplanning om kennis te maken met Forward planning of maak een afspraak met Ellen Steentjes van ING Velp GLD 06-30617734.

ING-Priba-390x108