Topdrukte tijdens derde editie Halloween Brummen - GelreNieuws.nl

Topdrukte tijdens derde editie Halloween Brummen

Geplaatst op 31 oktober 2015, om 16:08 uur

foto: Jean-Marc RegelinkBRUMMEN – De derde editie van Halloween Brummen heeft afgelopen vrijdagavond honderden bezoekers getrokken. Dat maakte een woordvoerder van de organisatie, stichting MAD4Events, bekend.

Het evenement bestond uit een lampionnenoptocht, Trick or Treat en een spooktocht in park ’t Goor in Brummen. Net als de twee vorige edities werd Halloween Brummen ook dit jaar weer gefinancierd door de Ondernemersvereniging Brummen (OVB).

Om 18.00 uur ging vanuit park ’t Goor de lampionnenoptocht van start. Een stoet van naar schatting zo’n 700 tot 800 mensen liep vanaf daar richting Tolzicht, alwaar de bewoners van het verzorgingstehuis de groep al zaten op te wachten. Na een ronde door en rond Tolzicht vervolgde de tocht zich richting het centrum van Brummen. Op het Marktplein werd door de Ondernemersvereniging Brummen (OVB) aan liefhebbers gratis chocolademelk uitgedeeld. Daarna konden bezoekers meedoen aan Trick or Treat bij winkels aangesloten bij de OVB. In elke winkel konden kinderen een lekkernij krijgen.

Om 19.30 uur ging in park ’t Goor de spooktocht open. Rond de vijver in het park was een route uitgezet waar bezoekers de stuipen op het lijf werd gejaagd. In totaal deden er 30 acteurs en figuranten mee. Ook werd er gebruik gemaakt van de nodige geluids-, licht- en rookeffecten. Wanneer bezoekers uit de tocht kwamen konden ze onder het genot van een door Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve uit Brummen geserveerde pannenkoeksnack bekomen van de schrik. De spooktocht trok ruim 500 bezoekers.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com