Tweede dode na politieachtervolging na inbraak - GelreNieuws.nl

Tweede dode na politieachtervolging na inbraak

Geplaatst op 21 oktober 2015, om 10:29 uur

foto: Roland HeitinkEDE – Na het ongeval na een politieachtervolging op de Horalaan in Ede is het tweede slachtoffer overleden aan zijn verwondingen. De andere inzittende kwam ter plekke al om het leven bij het ernstige ongeval.

Het ongeluk gebeurde na een melding van een poging woninginbraak. Getuigen noteerden het kenteken van een mogelijk betrokken auto. Toen agenten korte tijd later de betreffende auto zagen rijden, reed deze er op hoge snelheid vandoor. De agenten reden achter de auto aan. Op de Horalaan verloor de bestuurder door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur waardoor de auto verongelukte. Een inzittende overleed ter plaatse, een andere raakte zwaargewond. De personalia van de inzittenden zijn nog niet bekend. De politie onderzoekt het incident.

Update dinsdagochtend
Het tweede slachtoffer van het ongeval is in het ziekenhuis overleden. De politie doet nog onderzoek naar de identiteit van beide slachtoffers. Zodra hier zekerheid over is zal de politie hier actief over berichten. Verder doet de dienst Verkeersongevallenanalyse onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het onderzoek ter plaatse is afgerond.

De identiteit van de betrokken is inmiddels bekend. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat het gaat om een 26-jarige vrouw uit Duitsland en een 27-jarige vrouw zonder vaste woonplaats.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com