Dickens in de Liemers in opbouwfase - GelreNieuws.nl

Dickens in de Liemers in opbouwfase

Geplaatst op 20 november 2015, om 12:01 uur

Foto: Charles MollDUIVEN – De non-profit organisatie Dickens in de Liemers is heel druk met de organisatie en opbouw van het evenement dat op 11, 12 en 13 december gaat plaatsvinden in het Horsterpark in Duiven. 

Vrijwilligers en jongens van het Groenhorst College zijn druk bezig om de kramen op te zetten en om de aankleding van het terrein vorm te geven. Het evenement vindt plaats in het Horsterpark tussen Duiven en Westervoort. Mensen met een verstandelijke beperking worden zeer betrokken bij dit evenement en zijn dolenthousiast.

Tientallen vrijwilligers zijn er mee bezig, zo vertelt Jolanda Hettinga aan GelreNieuws.  Een aantal vrouwen hebben Dickensmuizen gemaakt. Deze didli’s komen binnenkort in de verkoop om het project te steunen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het maken van tientallen kostuums, zodat men zich in december in een sprookjesachtige omgeving waant.

Jolanda laat een plattegrond zien waar alles al is ingetekend. Het belooft een gezellig en leuk evenement te worden, waarbij men al helemaal in de kerstsfeer terecht komt. Meer informatie over de activiteiten is te vinden op www.dickensindeliemers.nl . Charles Dickens zou trots zijn op dit topteam.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com