Snackbar overvallen in Zutphen - GelreNieuws.nl

Snackbar overvallen in Zutphen

Geplaatst op 5 november 2015, om 23:47 uur

PolitieZUTPHEN – Woensdagavond hebben twee nog onbekende mannen een snackbar aan de Ruys de Beerenbrouckstraat in Zutphen overvallen. Er is niemand gewond geraakt. De daders gingen er met een geldbedrag vandoor.

De twee mannen liepen vlak na 23.30 uur de zaak binnen. Op dat moment stond er een medewerker achter de toonbank en stond er één klant in de zaak. Één van de daders bedreigde de medewerker en klant met een vuurwapen, of iets wat er sterk op leek, en eiste geld. Kort daarna zijn de daders er met een geldbedrag vandoor gegaan en renden zij de Tak van Poortvlietstraat op, in de richting van de Prof. Piersonstraat.

Onderzoek overvallenteam
Het overvallenteam heeft de zaak nu in onderzoek en is op zoek naar mensen die de overvallers misschien gezien hebben voor of na de overval.

Het ging om twee personen met een donkere huidskleur en slank postuur. Beiden droegen donkere kleding en hadden hun gezicht bedekt. De man die dreigde met het wapen was volledig in het donker gekleed (zwarte joggingbroek en zwart vest met capuchon) en is vrij lang (ca. 1.85/1.90m). De andere man, zonder wapen, is ongeveer 1.75/1.80m lang.

Heeft u de mannen mogelijk gezien, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com