Dickensteam heet u welkom op 11, 12 en 13 december in Horsterpark Duiven - GelreNieuws.nl

Dickensteam heet u welkom op 11, 12 en 13 december in Horsterpark Duiven

Geplaatst op 9 december 2015, om 20:52 uur

_DSC0072DUIVEN-Een prachtig project van mensen met een verstandelijke beperking en tientallen vrijwilligers zorgt voor een groots opgezette markt in de Charles Dickens sfeer in het Horsterpark in Duiven.

Tientallen zelf getimmerde kramen, prachtige zelfgemaakte kostuums en een nostalgische aankleding gemaakt door leerlingen van het Groenhorst College in Velp zorgen voor een warme kerstsfeer in het Horsterpark in Duiven.

Projectleider André Oudendag en zijn team zijn er helemaal klaar voor maar zeker ook de mensen met een beperking verheugen zich enorm op het evenement. In een nostalgische sfeer met lantaarns en houtvuren zijn tientallen kramen te bewonderen met uitgestalde waar. Het geheel wordt omlijst door muziek, een arrenslee, een levende kerststal en nog veel meer.

In het gezellige theehuis in het Horsterpark heerst een prettige sfeer waar veel mensen en groepen uit de samenleving bijéén komen. Dat zorgt voor binding en samenhang. Er wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen voor het evenement. Iedereen is enthousiast.

Dit weekend is het sluitstuk van maanden voorbereiding. Vrijdag en zaterdag is het open van 16 tot 22 uur. Zondag begint het een uurtje eerder en wordt het laatste kaarsje om 20 uur uitgeblazen. Het bovenstaande team wacht op u. U gaat deze kans om ze te ontmoeten toch niet laten lopen? En de toegang is gratis.

Foto-impressie en tekst: Charles Moll

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com