Mannen met gestolen motor aangehouden in Arnhem - GelreNieuws.nl

Mannen met gestolen motor aangehouden in Arnhem

Geplaatst op 1 december 2015, om 11:18 uur

foto: Roland HeitinkARNHEM– Agenten hebben maandagavond in Arnhem twee mannen aangehouden die op de Amsterdamseweg met een gestolen motor liepen.

Bij de politie kwam een melding binnen dat vier mannen in donkere kleding zich verdacht ophielden bij een woning aan de Renssenstraat. Meerdere eenheden gingen naar de locatie.
Op de Amsterdamseweg, ter hoogte van de Bovenbrugstraat, zagen agenten even later vier mannen lopen die een motor met zich mee voerden. Ze besloten de mannen aan te spreken. De mannen gingen er op dat moment vandoor. Eén van hen, een 21-jarige Arnhemmer, kon op de Pels Rijckenstraat worden aangehouden. Een tweede verdachte, een 22-jarige Nijmegenaar kon na een korte achtervolging op de Utrechtsestraat worden aangehouden. Deze man verzette zich heftig tegen zijn aanhouding. Hij probeerde door de agenten hard te slaan aan zijn aanhouding te ontkomen. De motor bleek te zijn gestolen vanaf de Renssenstraat. Beide verdachten zitten vast op het politiebureau. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com