6 kilo wiet, vuurwapen en 25.000 euro in beslag bij invallen - GelreNieuws.nl

6 kilo wiet, vuurwapen en 25.000 euro in beslag bij invallen

Geplaatst op 12 januari 2016, om 18:05 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – In een onderzoek naar het witwassen van geld heeft de politie dinsdag 12 januari op een zestal locaties in Arnhem, Huissen en Nieuw-Vennep zoekingen verricht en goederen in beslag genomen. Er werden nog geen arrestaties verricht.

Aanleiding tot het onderzoek was informatie die was binnengekomen over een echtpaar uit Huissen. Hun grootschalige uitgaven bleken niet in overeenstemming met hun inkomsten. Bovendien wordt de man verdacht van betrokkenheid bij de handel in artikelen die gebruikt worden in de hennepteelt (growshops).


Hennep, wapen en cash

Op zes verschillende locaties deed de politie invallen. Het ging daarbij om twee bedrijfspanden in Nieuw-Vennep, twee woningen in Huissen en een coffeeshop annex woning in Arnhem-Noord. Daarbij werd in totaal 6 kilo hennep, een vuurwapen en munitie en een bedrag van ongeveer 25.000 euro aan cash in beslag genomen. Ook werd beslag gelegd op diverse luxe goederen zoals tassen, (dure) merkkleding en schoenen. Daarnaast trof de politie in de bedrijfspanden in Nieuw-Vennep diverse goederen aan die bestemd zijn voor de hennepteelt zoals elektrische apparatuur en plantenvoeding. Ook die goederen zijn in beslag genomen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com