Verdachte (26) fatale steekpartij Zutphen meldt zich - GelreNieuws.nl

Verdachte (26) fatale steekpartij Zutphen meldt zich

Geplaatst op 7 januari 2016, om 12:31 uur

ZUTPHEN – Donderdagochtend heeft de politie een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident in Zutphen waarbij de 23-jarige Joël Alvarez uit Deventer donderdagmiddag 31 december overleed. De verdachte heeft zichzelf bij de politie gemeld vanochtend.

Door een getuige is gezien dat het slachtoffer op 31 december een conflict had met twee andere mannen. Sinds oudejaarsdag is een groot rechercheteam bezig met het onderzoeken wie deze mannen zijn, wat de aanleiding van het conflict was en wat er precies gebeurd is die middag. Er is grondig sporenonderzoek verricht en veel mensen uit de omgeving van het slachtoffer zijn gehoord. Ook werden mensen onder andere via www.politie.nl en woensdagavond via het opsporingsprogramma Bureau GLD nadrukkelijk opgeroepen om zich te melden als men meer wist over de andere betrokkenen of de aanleiding van het conflict.

Uiteraard zet het rechercheteam het onderzoek naar de identiteit van de tweede verdachte voort en zal nu onderzocht worden wat de rol van de vanochtend aangehouden verdachte was bij het conflict. De man is ingesloten voor verhoor.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com