Vrouw geschopt en van achteren aangereden door automoblist

Geplaatst op 13 februari 2016, om 16:23 uur

NKM_110429-06EDE – Een vrouw is vrijdagmiddag op haar fiets aangereden door een personenauto op de Verlengde Parkweg in Ede. Een conflict tussen de vrouw en inzittenden van de auto zou mogelijk de aanleiding zijn. De politie onderzoekt wat er allemaal precies is gebeurd.

De politie kreeg rond 14.40 uur de melding dat de vrouw, die over de Verlengde Parkweg fietste, plotseling een personenauto naast zich zag. Door een geopend portierraam gaf een inzittende haar een klap. Nadat de auto stopte, sprak de vrouw de inzittenden aan. Er ontstond een woordenwisseling, waarbij de vrouw werd geschopt. Na enige tijd reed de auto weg en ook de vrouw vervolgde haar weg. Korte tijd later werd zij echter van achteren aangereden door dezelfde personenauto, die vervolgens wegreed in de richting van de Nieuwe Maanderbuurtweg. Door de aanrijding viel de vrouw en ze hield hier een pijnlijke kaak en onderrug aan over. Zij is ter plekke door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen van deze zaak om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook