Arrestaties voor schietpartij Boulevard Heuvelink Arnhem - GelreNieuws        

Arrestaties voor schietpartij Boulevard Heuvelink Arnhem

Geplaatst op 30 maart 2016, om 14:46 uur

foto: Roland HeitinkARNHEM – In het onderzoek naar de schietpartij die op 15 december 2015 plaatsvond op de Boulevard Heuvelink in Arnhem, heeft de politie dinsdag twee verdachten aangehouden. 

Een 35-jarige Arnhemmer werd op 15 december neergeschoten bij een ruzie. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd en daar behandeld aan zijn verwondingen. De politie is direct na het schietincident een onderzoek gestart. Zo zijn er sporen veiliggesteld en geanalyseerd door de technische recherche en is er uitvoerig met betrokkenen en getuigen gesproken. Gedurende het politieonderzoek kwamen de twee mannen als verdachten in beeld.

De verdachten is een 38-jarige man uit Epe en een 39-jarige man uit Utrecht. Daarnaast heeft de politie in 3 woningen zoekingen gedaan; in Apeldoorn, Epe en Arnhem. In de woning in Arnhem werd een hennepkwekerij aangetroffen.

Hennepkwekerij
In de woning aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem waar de politie een zoeking heeft gedaan, werd een hennepkwekerij aangetroffen. Verdeeld over twee ruimten stonden in totaal 2471 hennepplanten. De planten en benodigde kweekapparatuur zijn in beslag genomen. De eigenaar van de woning is één van de twee aangehouden verdachten, namelijk de 38-jarige man uit Epe.

De recherche zet het onderzoek voort. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. In deze fase van het onderzoek kan geen nadere informatie gegeven worden.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook