Man ernstig gewond na steekincident in horecagelegenheid

Geplaatst op 13 maart 2016, om 19:20 uur

 Foto; Charles MollNijmegen – Een 26-jarige man uit Groesbeek is in de nacht van zaterdag op zondag 13 maart ernstig gewond geraakt na een steekincident. Hij is geopereerd en kon in de loop van de ochtend het ziekenhuis verlaten.

Het incident vond omstreeks 02.00 uur plaats in een horecagelegenheid aan de Van Welderenstraat in Nijmegen. In de horecagelegenheid had zich een ruzie voorgedaan tussen het slachtoffer en een 20-jarige man uit Nijmegen. Hierbij zou door de 20-jarige man met een scherp voorwerp zijn gestoken. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hals en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De man is geopereerd en is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie heeft ter plaatse de 20-jarige man aangehouden. Hij is naar het politiebureau overgebracht en ingesloten. Hij zal in de loop van de dag verder worden verhoord.

Na het incident zijn agenten en rechercheurs direct met een onderzoek gestart. Hierbij zijn diverse getuigenverklaringen opgenomen. Ook is er sporenonderzoek gedaan. Er waren ongeveer 75 personen in de zaak aanwezig.

De politie gaat vandaag verder met het onderzoek onder meer om meer duidelijkheid te krijgen over de aanleiding van de ruzie. Mensen die een verklaring willen afleggen over wat er zich tussen de twee mannen heeft voorgedaan kunnen bellen met de politie op 0900-8844 of anoniem via Meld M. op nummer 0800-7000.