Politie zoekt slachtoffer tasjesroof Nijmegen - GelreNieuws        

Politie zoekt slachtoffer tasjesroof Nijmegen

Geplaatst op 16 maart 2016, om 17:41 uur

politie1Nijmegen – Donderdag 10 maart rond 21.10 uur vond er een tasjesroof plaats op de Lange Hezelstraat in het Nijmeegse centrum. Het overvallenteam van de politie zoekt de vrouw die beroofd werd die avond; zij heeft zich nog niet gemeld, meldt de politie woensdagmiddag.

Die bewuste donderdagavond werd de vrouw van haar tas beroofd door twee personen op een scooter. De daders wilden op die scooter vluchten, maar een opzittende kreeg van een omstander/getuige een zogenaamde bodycheck en viel met gestolen tas daardoor van de scooter. Deze dader sprong daarna -zonder tas- op de scooter en beiden reden verder richting centrum, keerden en vervolgden hun weg richting Hezelpoort/Waterkwartier.

Het slachtoffer van deze tasjesroof is nog niet bekend; zij was niet meer op straat aanwezig. Degene die getuigen waren van deze diefstal met geweld, wisten eveneens niet haar identiteit. Van de getuigen zijn eerste verklaringen genoteerd en daarmee is het onderzoek gestart.

Het lokale politieteam heeft een twitterbericht verstuurd; dat heeft nog niet de gewenste informatie over het slachtoffer opgeleverd. In verband met het onderzoek door het overvallenteam, nu dus dit politiebericht. Heeft u informatie dan wordt u verzocht met de politie te bellen op: 0900-8844