UPDATE: Dode vrouw in Lunterse bos niet door misdrijf overleden

Geplaatst op 1 april 2016, om 16:55 uur

LUNTEREN – De politie meldt vrijdagochtend dat er een stoffelijk overschot is aangetroffen in een bos aan de Willem Welgravenlaan in Lunteren. Het lichaam is van een vrouw uit Ede dat vermist was en is niet door een misdrijf overleden.

Het lichaam zou vandaag omstreeks 8:00 uur zijn gevonden door een voorbijganger. Verdere omstandigheden waarin het lichaam is gevonden was nog lang onbekend. De politie zegt dat het om de vermiste vrouw uit Ede gaat, zij werd sinds afgelopen donderdag vermist. Wie deze vermiste vrouw was, is nog onbekend.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het lichaam van de vrouw is tegen 11:40 uur overgebracht naar de afdeling van de Forensische Opsporing van de politie. Dit is omdat ze hebben onderzocht of het lichaam door een misdrijf om het leven is gekomen of het om een natuurlijke dood gaat. Afgelopen dinsdag is ook al een lichaam van een vrouw aangetroffen Nunspeet.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart in het bos met onder andere de recherche. Zij hebben omstreeks 15:45 uur laten weten dat deze vrouw niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Hiermee is het politieonderzoek afgerond.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook