Gecrashte Ferrari Arnhem zorgde eerder voor overlast

Geplaatst op 15 april 2016, om 18:53 uur

foto: Politie Arnhem-NoordARNHEM – Meerdere bewoners van Arnhem hebben afgelopen dagen geklaagd over de Ferrari die vrijdagochtend gecrasht is, deze zou te hard zou rijden en met veel geluid en piepende banden. De klachten kwamen zowel vanuit Arnhem-Noord als Arnhem-Zuid binnen.

Donderdag kreeg de politie van Arnhem-Zuid een melding dat er zou worden rond gescheurd met meerdere snelle auto’s in hun gebied. De bestuurder van een opvallende rode Ferrari 458 spande hierbij de kroon om met veel geluid en piepende banden zijn eigen Arnhem City Racing te maken. De agenten hebben de bestuurder van de Ferrari even later een stopteken kunnen geven om de hem staande te houden. Omdat zij zelf het rijgedrag niet hebben waargenomen hebben ze het bij een waarschuwing gelaten en de bestuurder een waarschuwing gegeven.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Vrijdagochtend krijgen de agenten meerdere meldingen van een eenzijdig ongeval op de IJssellaan in Arnhem-Noord van een ongeval waarbij een auto tegen de boom zou zijn gereden. Aanrijdend werd er door de meldkamer doorgegeven dat het mogelijk zou moeten gaan om een Ferrari. Ter plaatse was de ravage al duidelijk zichtbaar, de Ferrari stond namelijk dwars op de rijbaan en overal lagen onderdelen van de rode bolide.

Gelukkig voor de coureur kwam hij er met alleen wat pijn in zijn portemonnee vanaf. Getuigen wisten de politie te melden dat de coureur niet te hard zou hebben gereden en gewoon recht uit reed, dit gelooft de politie niet, aldus hun reactie op Facebook.

De auto werd door de berger opgehaald en de politie heeft de rijbaan weer vrij kunnen geven voor het overige verkeer.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

Met dank aan de foto: Politie Arnhem-Noord