Lichaam Susanna Boon gevonden in Nunspeet

Geplaatst op 1 april 2016, om 13:48 uur

jpgNUNSPEET – Het lichaam dat dinsdag werd gevonden in het bos bij Nunspeet blijkt om de vermiste Susanna Boon te gaan. Zij is door een misdrijf om het leven gekomen heeft de politie vrijdagmiddag bevestigd.

De 51-jarige vrouw vertrok op donderdagavond 7 januari vanuit een woning aan de Jacob van Lennepstraat in Amsterdam Oud-West. Ze vertrok na ruzie gehad te hebben met haar partner in hun woning aan de Jacob van Lennepstraat in Amsterdam. Sinds dien was ze spoorloos.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

In de bossen van Nunspeet werd na de vondst dagenlang onderzoek gedaan. Er werden onder meer speurhonden ingezet en ook het NFI (Nederlands Forensisch Instituut) heeft geholpen met het onderzoek. Ook werd de politiehelikopter en een drone ingezet.

Na sectie op haar lichaam kon de politie vaststellen dat het slachtoffer door geweld op het leven is gekomen. Het lichaam werd dinsdag door een wandelaar aangetroffen waarna uitgebreid sporenonderzoek werd ingesteld.  Vrijdagmiddag maakte de politie het identiteit van het slachtoffer bekend.