Ingestuurde foto’s na eerste warme dag van het jaar - GelreNieuws        

Ingestuurde foto’s na eerste warme dag van het jaar

Geplaatst op 3 april 2016, om 18:22 uur

foto: Jean-Marc Regelink - Zonsopkomst van vanochtend Rosendaelsche Golfclub ArnhemGELDERLAND – De eerste officiële warme dag van dit jaar in Nederland is een feit. Op zondagmiddag was het in De Bilt, om 15:50 uur, 20,1 graden geworden. Ook in Gelderland schijnt de zon vandaag en is het ook een lekkere temperatuur van rond de 19 á 20 graden. Al deze foto’s zijn ingestuurd via Facebook. Bedankt fotografen 😉 🙂 

De laatste officiële warme dag, voor vandaag van boven de 20 graden, staat op 12 september 2015. Later is het op sommige pekken ook nog wel boven de 20 graden geweest maar niet in De Bilt, daarom was deze niet officieel. Maar vandaag hebben we het dus wel gered.

Na een tegenvallende zaterdag, waarop toch te veel wolken waren en daardoor kouder werd dan verwacht, verliep de zondag wel volgens verwachting met mooi resultaat. De hoge temperaturen zijn vermoedelijk helaas wel van korte duur. Volgens verschillende weerbureau’s komt er een wisselvallige week aan met buien en soms wat zon.

Bij wijze van een proef heeft u vandaag voor het eerst uw weer foto in kunnen sturen naar Gelrenieuws.nl Dit doen we via onze Facebook (privébericht of openbaar) en wij zullen hiervan, afhankelijk van hoe veel foto’s er binnen komen, een grote selectie plaatsen. Alleen foto’s insturen u die foto zelf hebt gemaakt, van vandaag van het weer is of wat u met dit weer gedaan hebt. U mag een kleine tekst bij de foto toevoegen. Deze foto’s plaatsen we op onze website onder bij dit artikel met uw informatie erbij vermeld en dus ook uw naam. Let op: We kunnen alleen liggende foto’s plaatsen!

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook