Persoon gewond na steekincident in Beekbergen

Geplaatst op 8 april 2016, om 21:01 uur

BEEKBERGEN – Vrijdagavond is bij een steekincident aan de Schalterdalweg in Beekbergen iemand gewond geraakt, dit meldt de politie. De politie heeft na een uitgebreide zoekactie een verdachte aangehouden.

De politie kreeg eerder op de avond, rond 20:00 uur, een melding dat een man was neergestoken bij een woning aan de Schalterdalweg. De verdachte was te voet gevlucht en de politie is daarop meteen met meerdere auto’s in de buurt gaan zoeken. Ook werd de politiehelikopter ingezet. Vanuit de helikopter werd de verdachte gezien bij de snelweg A50. Het verkeer moest daarom tijdelijk langzamer rijden. In de buurt van de snelweg is de verdachte aangehouden door agenten. Daarbij is ook een politiehond ingezet. De verdachte is een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het slachtoffer is een man, een bewoner van de Schalterdalweg in Beekbergen. Hij is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is op dit moment stabiel.

Het motief voor dit steekincident is nog onbekend. De politie zoekt nog getuigen of mensen die tips hebben van dit incident. Mocht u meer weten wordt u verzocht te bellen op 0900-8844

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook