Voetballer zwaargewond bij competitiewedstrijd in Zevenaar - GelreNieuws.nl

Voetballer zwaargewond bij competitiewedstrijd in Zevenaar

Geplaatst op 7 april 2016, om 21:12 uur

foto: Roland HeitinkZEVENAAR – Tijdens een ongelukkige botsing op een voetbalclub aan de Edisonstraat in Zevenaar is een voetballer zwaargewond geraakt. 

De botsing vond plaats tussen een keeper van voetbalclub SDZZ uit Zevenaar en een speler van VVL uit Lengel. De keeper kwam uit om een bal tegen te houden en kwam daarbij in botsing met een speler. Deze speler raakte met zijn schoen de keeper op zijn hoofd. Omstanders hebben direct eerste hulp verleend en gewacht op de ambulance, aldus een verzorger van de voetbalclub.

Er werd als eerste een ambulance opgeroepen en zij kwamen ter plaatse op het voetbalveld. Zij zagen de ernst van de verwondingen en hebben direct de traumahelikopter opgeroepen en deze is ter plaatse gekomen en is geland midden op het voetbalveld.

Alle spelers zijn enorm geschrokken en de competitiewedstrijd is gestaakt voor vandaag. Het is nog onbekend of deze op een later tijdstip wordt hervat.  Het is ook onbekend wat voor een letsel de keeper op heeft opgelopen, hij is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook