Zaterdag openbare brandweerwedstrijden in Huissen - GelreNieuws.nl

Zaterdag openbare brandweerwedstrijden in Huissen

Geplaatst op 15 april 2016, om 12:00 uur

foto: Brandweer Gelderland-MiddenHUISSEN – Zaterdag 16 april heeft de brandweer van Huissen openbare brandweerwedstrijden voor de vakbekwaamheid van de brandweer. Dit jaar vindt het plaats in Huissen en bent u uitgenodigd om mee te kijken.

Op zaterdag 16 april worden er door het algemeen brandweer wedstrijd comité en brandweer Huissen brandweervaardigheidstoetsen georganiseerd. Het doel van deze vaardigheidstoetsen is het bevorderen van de vakbekwaamheid van de brandweermensen. Brandweerlieden worden in teamverband getoetst op veilige werkwijzen, vaardigheden en kennis van het brandweervak. De vaardigheidstoetsen worden in competitieverband afgenomen.Vaardigheidstoetsen zijn geënsceneerde, maar zeer realistische vormgegeven brand en/of ongevalsscenario’s.

Wilt u met eigen ogen zien wat er tijdens deze vaardigheidstoetsen allemaal gebeurt of wilt u de deelnemers aanmoedigen? Kom dan zaterdag 16 april naar onze brandweerkazerne aan het kampstuk 21 te Huissen. Bij onze kazerne wordt u doorverwezen naar de locatie waar de vaardigheidstoetsen plaatsvinden, dit moet een verrassing blijven voor de deelnemers.

De eerste deelnemers starten om 08.00 uur en de laatste om 16.20 uur. De prijsuitreiking vindt plaats op de kazerne om ongeveer 19.00 uur.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

Met dank aan de foto: Brandweer Gelderland-Midden