Zutphenaar steekt 2 jongemannen uit Brummen neer - GelreNieuws        

Zutphenaar steekt 2 jongemannen uit Brummen neer

Geplaatst op 14 mei 2016, om 19:27 uur

foto: Roland HeitinkBRUMMEN – Vrijdagavond is een 22-jarige man uit Zutphen aangehouden op verdenking van mishandeling en het verwonden van twee mannen met een kapotte fles, in Brummen. Een 20-jarige man liep hierdoor een flinke snee aan zijn hand op, een 18-jarige man een sneetje in zijn nek.

De politie werd rond 23.45 uur gebeld over een conflict aan de Zutphensestraat in Brummen. De 20 en 18-jarige mannen uit Brummen waren met vrienden onderweg naar het treinstation van Brummen toen zij werden aangesproken door de verdachte, die gelijk agressief was en ruzie leek te zoeken. Er ontstond een handgemeen, waarbij de mannen uit Brummen geslagen zijn door de Zutphenaar, en ook terugslaan.

Vervolgens sloeg de man uit Zutphen ineens een drankfles kapot en begon hiermee stekende bewegingen te maken. De 20-jarige liep bij het afweren van de fles een flinke wond aan zijn hand op, de 18-jarige werd geschampt in zijn hals en liep hier een sneetje op.

De Zutphenaar is aangehouden op verdenking van zware mishandeling en ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. Drie van de mannen uit Brummen hebben aangifte tegen hem gedaan.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook