Man uit Oldebroek aangehouden voor fotograferen in douche

Geplaatst op 27 mei 2016, om 10:23 uur

FotocameraOLDEBROEK/RENESSE – Een inwoner van een dorpje in de provincie Gelderland is donderdagavond aangehouden. Hij werd betrapt toen hij in de douchecabine van een camping foto’s maakte van een vrouw. Het gaat om een 58-jarige man uit de gemeente Oldebroek, dit meldt de politiewoordvoerder tegenover GelreNieuws.

Op donderdag 26 mei 2016 om 18.15 uur kwam er bij de politie de melding binnen dat men op een camping in het Zeeuwse Renesse een man vast had die foto’s van een vrouw onder de douche had gemaakt. Toen agenten bij de camping arriveerden troffen ze een 20-jarige Duitse toeriste die erg overstuur was. Ze was onder de douche gestapt op de camping. Plotseling zag ze onder het schot een telefoon verschijnen in de opname stand. Ze schrok en gaf de telefoon een trap. Ze riep direct haar vriend die de verdachte betrapte in de cabine naast haar. Hij heeft de telefoon afgepakt van de 58-jarige Gelderlander.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie werd gebeld en zij hebben de verdachte meegenomen naar het bureau in Middelburg. Van het slachtoffer is een aangifte opgenomen. De zaak wordt verder onderzocht.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook