Meisje geschrokken na aanrijding met auto in Arnhem - GelreNieuws.nl

Meisje geschrokken na aanrijding met auto in Arnhem

Geplaatst op 23 mei 2016, om 16:10 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – Maandagmiddag omstreeks 15:05 uur was er een aanrijding gebeurd op het Olympus in Arnhem, nabij het zwembad De Grote Koppel.

Een jonge fietsster reed op de Olympus toen er plots een auto, bestuurd door een oudere man, achteruit het kermisterrein af reed en daarbij het meisje niet had gezien. Door de aanrijding kwam het meisje of haar fiets tegen de zijkant van een rode auto. Bij deze auto is vervolgens het achterste zijraam kapot gegaan. Hierdoor heeft het meisje lichte verwondingen opgelopen.

Kermis
Op dit terrein worden tijdelijk de woonwagens en caravans neergezet van de kermisexploitanten die op de kermis staan. De kermis begint vanaf aanstaande vrijdag 27 mei en zal tot en met zondag 5 juni duren. Één van de kermisexploitanten heeft het meisje eerste hulp verleend in afwachting totdat de ambulance er was.

Het meisje is er goed vanaf gekomen, ze is ter plekke door de ambulancepersoneel behandeld aan haar verwondingen en is door haar ouders opgehaald. Wel is ze erg geschrokken en moet ze met haar ouders nog naar de huisarts.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook