Scooterrijder gezocht na aanrijding met zwangere vrouw in Arnhem - GelreNieuws.nl

Scooterrijder gezocht na aanrijding met zwangere vrouw in Arnhem

Geplaatst op 17 mei 2016, om 16:35 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – Op woensdag 11 mei omstreeks 16.50 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Huissensestraat ter hoogte van de Slangenwortelstraat in Arnhem-Zuid. Hierbij wordt een scooterrijder gezocht die doorgereden is na de aanrijding met een zwangere vrouw en kind, dit meldt de politie dinsdagmiddag 17 mei. 

Een vrouw, welke samen met haar kindje op de fiets zat en fietste in de richting van het centrum, werd van achteren aangereden door een scooter. De zwangere vrouw en het 3 jarige kindje kwamen beiden hard ten val. Met de beide kindjes bleek na controle gelukkig alles in orde te zijn. De vrouw heeft lichamelijk nog veel pijn na de aanrijding. De scooterrijder is echter zonder zich over de vrouw en het kind te bekommeren of gegevens achter te laten er vandoor gegaan.

Signalement
De politie wil graag met deze scooterrijder in contact komen. De bestuurder wordt omschreven als een blanke man van ongeveer 25 jaar oud en 1.65 meter lang. Hij heeft licht blond opgeschoren haar en droeg op dat moment een grijs T-shirt. De scooter zelf betrof een oud model zonder kentekenplaat en was glans zwart van kleur zonder spiegels.

Heeft u iets van deze aanrijding gezien of kunt u de politie meer vertellen over de bestuurder van deze scooter? Laat het dan de politie weten via 0900-8844 of via een privébericht op de Facebookpagina van Politie Arnhem-Zuid.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook