Bankroof Velperweg Arnhem mislukt

Geplaatst op 12 juni 2016, om 14:15 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – Zaterdagochtend is een onbekende man een bank aan de Velperweg in Arnhem binnen gelopen met een mes. De man eiste toegang tot een kasruimte en liep vrij snel ook weer weg, toen het personeel aangaf daar niet aan te kunnen voldoen.

De politie kreeg even na 11.00 uur een melding over de man, die zojuist het bankgebouw verlaten had. De man was op een baliemedewerkster afgelopen en haalde plotseling een flink mes tevoorschijn. In de korte tijd dat de man in de bank was is het overvalalarm van de bank geactiveerd, waarna de politie snel ter plaatse kwam. De politie heeft in de omgeving nog uitgebreid gezocht naar de man, maar hem niet meer aangetroffen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Signalement
Het ging om een man met een negroïde uiterlijk en smal gezicht, die Engels sprak. Hij is naar schatting tussen de 40 en 50 jaar oud, ongeveer 1.85 m lang en droeg zaterdag een zwarte sweater met capuchon, een zonnebril, een blauwe spijkerbroek en donkere schoenen. Hij droeg een soort map of laptoptas onder zijn arm. Vermoedelijk is de man bij de bank aangekomen en vertrokken op een damesfiets.

Tips
Als u de man ook gezien heeft of vermoedt wie het kan zijn, bel de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).