Eerste dag Country Fair Aalten afgelast door noodweer

Geplaatst op 24 juni 2016, om 12:01 uur

foto: Facebookpagina Bandus Bamboekwekerij HummeloAALTEN – Vanwege het noodweer gisteravond in de Achterhoek en de vele stortbuien die daarop volgden is de organisatie genoodzaakt om vrijdags niet open te gaan. Zaterdag en zondag is de Farm & Country Fair wel open.

Het terrein is voor bezoekers niet bereikbaar en wordt op dit moment leeggepompt. Er wordt met man en macht gewerkt om het terrein begaanbaar te maken zodat de Farm & Country Fair zaterdag en zondag open kan. “Het is absoluut onmogelijk om vandaag open te gaan. We hopen door het terrein leeg te pompen zaterdag en zondag open te kunnen gaan”, aldus Joke Ruesink. Alle gekochte tickets voor vrijdag zijn ook geldig voor zaterdag en zondag. Joke: “Ik hoop dat mensen de beslissing begrijpen en dat het ze niet weerhoud om morgen en zondag alsnog te komen. Wel zou ik mensen adviseren om hun laarzen aan te trekken”. Vandaag zou ook de Ladiesday van ForFarmers plaatsvinden op de Fair, ook deze kan niet doorgaan.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De Farm & Country Fair zal geopend zijn op zaterdag 25 juni van 10:00 uur tot 21:00 uur en op zondag 26 juni van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook