Politie zoekt auto van verdachte die inrijd op agenten in Arnhem - GelreNieuws        

Politie zoekt auto van verdachte die inrijd op agenten in Arnhem

Geplaatst op 28 juni 2016, om 22:39 uur

ARNHEM – De politie van Arnhem is op zoek naar een rode Citroën C1. De eigenaar hiervan, tevens de verdachte, heeft namelijk met deze auto in de nacht van vrijdag op zaterdag ingereden op agenten.

De agenten zagen en hoorden de Arnhemmer in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.40 uur met piepende banden wegrijden in een auto vanaf het Willemsplein en vervolgens door roodlicht rijden. Toen ze de man voor controle wilden laten stoppen reed de man onverminderd door. De agenten moesten opzij springen om niet door de auto geraakt te worden. Een van hun dienstfietsen werd wel geraakt en liep schade op.

Rode Citroën C1 met kenteken 71-RKN-1
De verdachte is afgelopen zondag al aangehouden maar daarbij is de auto niet aangetroffen. Deze heeft de politie wel nodig in het belang van het onderzoek. Het gaat om een Citroën C1, rood van kleur met het kenteken 71-RKN-1. Deze heeft vermoedelijk schade aan de voorzijde.

Het vermoeden gaat dat de auto ergens in Arnhem zou moeten staan. Weet u waar deze auto staat of heeft u meer informatie over deze auto, laat het dan weten aan de politie op 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

Foto is een aantal weken geleden gemaakt door de politie.