Dit weekend: derde editie van het Immerloo Park Festival

Geplaatst op 8 juli 2016, om 13:10 uur

foto: Patrick Apenhorst - Opbouw Immerloo Park FestivalARNHEM – Zaterdag 9 juli en zondag 10 juli vind het derde editie van het Immerloo Parkfestival plaats. Het festival vind plaats in het Immerloo Park in Arnhem-Zuid, ‘de vergeten achtertuin van Arnhem’ zoals sommige inwoners van Arnhem dit ook noemen.

Wat vrijdag nog in opbouw is, is vanaf zaterdag een mooi en erg gezellig festival. Als bezoeker kun je genieten van theatervoorstellingen, muziek of relaxen met een hapje en een drankje op het sfeervolle festivalterrein. Er is van alles te doen. Zo laat Mad Science kinderen kennismaken met techniek en wetenschap. Zij mogen zelf allerlei proefjes doen. Houd je meer van het circus? Doe dan mee met de workshop circustheater door Circustheater Stoffel. Of maak de mooiste foto van het festival. Misschien win jij dan de Immerloo Park fotowedstrijd van 2016. Kortom, het wordt erg gezellig.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het toegang tot dit festival is geheel gratis, dit wordt mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die kosteloos meehelpen. Zelfs artiesten werken hier kosteloos aan mee en iedereen helpt vanuit de vrijwillige instelling, ook de organisatoren. Daarnaast zijn er veel mensen uit Arnhem en omgeving die zich vrijwillig inzetten. Het is dus niet alleen een Arnhems feestje. Van zaterdag 12 tot 24 uur en zondag van 12 tot 20 uur is er voor jong en oud van alles te beleven. De toegang is gratis, maar voor theatervoorstellingen en enkele activiteiten betaal je een kleine bijdrage om dit mogelijk te maken.

Kijk op de website of de Facebookpagina van het Immerloo Park Festival voor meer informatie.