Kledingwinkel in Arnhem centrum overvallen

Geplaatst op 30 juli 2016, om 11:06 uur

 Foto; Charles MollARNHEM –  Twee nog onbekende en gewapende mannen hebben vrijdagavond een kledingwinkel aan de Ketelstraat in Arnhem overvallen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

Omstreeks 18.00 uur, tegen sluitingstijd, drongen de overvaller de winkel binnen. Op dat moment waren er behalve twee medewerksters geen anderen in de zaak. Onder dreiging van een steekwapen werd geld buitgemaakt waarna de overvallers vertrokken. De beide mede medewerksters kwamen met de schrik vrij.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Getuigen gezocht
Volgens de slachtoffer ging het om twee jonge mannen van 19 a 20 jaar. De een had een donker getinte huidskleur en was vermoedelijk van Antilliaanse afkomst. De ander was lichter getint. Beiden droegen donkere kleding en hadden hun gezichten bedekt. Getuigen, die iets van de overval hebben gezien of de daders wellicht hebben zien lopen worden gevraagd zich te melden. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of via het tipformulier op de website www.politie.nl

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook