Politie doet onderzoek naar het lossen van schoten Stedumhof Arnhem - GelreNieuws        

Politie doet onderzoek naar het lossen van schoten Stedumhof Arnhem

Geplaatst op 14 juli 2016, om 12:14 uur

foto: Patrick Apenhorst/Persbureau HeitinkARNHEM – Onbekenden hebben woensdagavond op de Stedumhof in de Arnhemse wijk Vredenburg schoten gelost. Daarbij is niemand gewond geraakt. Wel zijn er inslagen aangetroffen in een geparkeerde auto. De politie doet onderzoek en doet daarbij een beroep op getuigen.

Rond 21.15 uur die avond hoorden buurtbewoners knallen en zagen kort daarop twee mannen wegrennen richting de aangrenzende wijk Kronenburg. Gewaarschuwde agenten zochten direct de omgeving af maar van de mannen was geen spoor meer te bekennen. Op straat werden enkele hulzen aangetroffen. Ook bleek een geparkeerde auto te zijn getroffen. De auto en hulzen zijn veilig gesteld voor onderzoek.

Tips gevraagd
De twee mannen die bij het voorval zouden zijn betrokken zijn beiden tussen de 25 en 30 jaar met een donkere huidskleur. De een droeg een bruine jas met capuchon, de ander was gekleed in een zwarte jas en had een pet op. Een Burgernetbericht heeft tot dusver nog geen bruikbaar resultaat opgeleverd. De politie houdt vandaag een buurtonderzoek. Bent u getuige maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Meld u dan op het telefoonnummer 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook