Politie Zevenaar verrast Luna voor haar verjaardag

Geplaatst op 1 juli 2016, om 13:39 uur

foto: Facebook politie ZevenaarZEVENAAR – Vrijdagochtend heeft de politie van Zevenaar een jongedame, de 15-jarige Luna met het syndroom van Down, verrast omdat ze jarig is. Ze hadden een hele lieve brief ontvangen van haar 10-jarige zus. 

Zoals de politie Zevenaar op haar Facebook schrijft: ‘Onlangs werd er op het politiebureau een handgeschreven brief bezorgd. Deze brief was geschreven door de 10-jarige Fee. Met de woorden “Lieve politie, later wil ik politie worden” begon ze de brief. Dit was echter niet de reden waarom ze de brief had geschreven. Fee had namelijk een verzoek aan de politie. Luna, de zus van de Fee, heeft het syndroom van Down en beseft dat ze daarom later geen politieagente kan worden. Ondanks dat ze geen agente kan worden, zijn wij wel haar helden schrijft Fee in haar brief. Fee schrijft dat haar zus vrijdag 1 juli 15 jaar wordt en dat ze heel graag gefeliciteerd wil worden door de politie. Fee sluit haar brief af met: “Luna is een topper en de beste zus ever!”.’

Vandaag heeft de politie Luna, op haar verjaardag, verrast met een bezoekje bij haar thuis. Een versierde politiebus en een politiemotor kwamen met zwaailicht en sirene de straat in rijden. En bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeau. Luna heeft van de agenten een politieshirt gekregen waarop alle namen van de politieagenten van het basisteam Rivierenland Oost staan. En als kers op de taart is Luna door de agenten met de politiebus naar haar werk Brownies & Downies in Zevenaar gebracht.

Namens alle collega’s wensen wij Luna een hele fijne verjaardag en wij vinden dat Fee ook een topper is.

Team GelreNieuws wenst Luna ook een hele fijne verjaardag toe.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

Met dank aan de politie Zevenaar

foto: Facebook politie Zevenaar