Stan (3) bedankt hulpverleners die hem redden van verdrinking - GelreNieuws.nl

Stan (3) bedankt hulpverleners die hem redden van verdrinking

Geplaatst op 29 juli 2016, om 19:54 uur

foto: Politie WinterswijkWINTERSWIJK – De 3-jarige Stan kwam samen met zijn broertje, grote zus en moeder een cadeautje brengen op het politiebureau in Winterswijk. Ze willen de betrokken hulpverleners bedanken die Stan hebben gereanimeerd toen hij vorige week bijna verdronk in een opblaaszwembadje.

Stan was vorige week samen met zijn anderhalve jaar oudere zusje aan het spelen in een opblaaszwembadje bij hun gastouder in Winterswijk toen het mis ging. Binnen een minuut lag hij met zijn gezicht in het water. Zijn zusje had niets door, zij dat dacht hij aan het spelen was.

Speelgoedbeertje
Stan werd direct door zijn gastouder gereanimeerd terwijl zij de hulpdiensten alarmeerde. De politie die als eerst ter plaatse waren, namen de reanimatie over. Hij werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht en hij maakt het ondertussen weer goed. De betrokken agenten brachten hem daar een speelgoedbeertje.

Op het politiebureau was ook één van de betrokken agenten aanwezig om het cadeautje in ontvangst te nemen. De politie sluit het bericht op Facebook af met: ‘Stan, het gaat je goed en we hopen dat je een grote gezonde vent mag worden! ❤️ High five 🙏🏻!’

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

Met dank aan: Politie Winterswijk

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com