Bestuurder zwaargewond na autocrash in Varsseveld

Geplaatst op 13 augustus 2016, om 04:55 uur

foto: Patrick ApenhorstVARSSEVELD – Bij een zwaar ongeval aan de Rademakersbroek in Varsseveld is een automobilist zwaargewond geraakt. Deze is per traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht.

Het eenzijdige ongeval gebeurde om iets na 02:00 uur. Omwonenden hoorde een harde klap waar ze wakker van werden. Hierna zag ze een lichtbundel stil schijnen, wat de koplampen van de auto bleken te zijn. Op het moment dat ze dit zagen hebben ze direct 112 gebeld waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Onder andere de brandweer van Varsseveld, politie, de traumahelikopter en een ambulance kwamen ter plaatse om het zwaargewonde slachtoffer te helpen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Traumahelikopter
De opgeroepen traumahelikopter is midden op de Aaltenseweg in Varsseveld (N318) geland. Hierna werd het slachtoffer vanuit de ambulance in de traumahelikopter overgebracht waarna hij per traumahelikopter is vervoerd naar een ziekenhuis.

Hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren is onbekend. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar dit ongeval.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook