Bos bloemen voor aanhouding van man door de politie Zutphen - GelreNieuws.nl

Bos bloemen voor aanhouding van man door de politie Zutphen

Geplaatst op 29 augustus 2016, om 19:53 uur

arrestant-wordt-afgevoerd-in-politiebusZUTPHEN – Maandagmiddag omstreeks 15:30 uur hield de politie op de Mercuriusweg in Zutphen een gesignaleerde man aan. De man had zich afgelopen maanden schuldig gemaakt aan het halve wetboek van strafrecht, aldus de politie Zutphen.

De 24-jarige inwoner van Zutphen stond sinds enkele dagen gesignaleerd voor verschillende overtredingen. De officier van justitie had de politie toestemming gegeven deze man aan te houden. De man ging deze middag een pand binnen maar voelde nattigheid en ging er vervolgens te voet vandoor. Na een achtervolging te voet van ongeveer 150 meter kon de man worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het arrestantencomplex in Doetinchem.

De man had afgelopen weken onder andere mensen bedreigd en mishandeld. Één van de slachtoffers bracht vanmiddag een bos bloemen naar de politie Zutphen omdat ze nu weer zonder angst over straat kan. De politie Zutphen sluit af: ‘De bos bloemen was natuurlijk niet nodig…. dit is ons werk! Maar we waarderen het wel….dank!’

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

Politie Zutphen