Motorrijder uit Arnhem komt om bij aanrijding in Nijmegen - GelreNieuws        

Motorrijder uit Arnhem komt om bij aanrijding in Nijmegen

Geplaatst op 5 augustus 2016, om 12:11 uur

foto: Wijkagent Nijmegen-OostNIJMEGEN/ARNHEM – Donderdagmiddag is een 25-jarige inwoner van Arnhem om het leven gekomen toen hij op zijn motor in botsing kwam met een auto bestuurd door een 28-jarige inwoner van Nieuwegein. De motorrijder raakte bij de aanrijding ernstig gewond en is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Voor het ongeval werd ook een traumaheli ingezet.

Het ongeval vond plaats op de kruising Groesbeekseweg en de D’Almarasweg in Nijmegen. De vermoedelijke toedracht zou zijn dat de motorrijder stond te wachten voor het verkeerslicht en uit de richting van de Nijmeegsebaan kwam. Toen de Arnhemmer groen licht kreeg wilde hij linksaf de D’Almarasweg inrijden en gaf daarbij geen voorrang aan de 28-jarige bestuurder van de auto die hem tegemoet kwam rijden.

Getuigen
Diverse mensen waren getuigen van het ongeval. De afdeling Verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek naar de feitelijke toedracht van het ongeval. Tijdens het onderzoek ter plaatse is de weg gedeeltelijk afgesloten geweest.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

Met dank aan de foto: Wijkagent Nijmegen-Oost