Overvaller Hema Dieren en tankstation Nijmegen opgepakt

Geplaatst op 12 augustus 2016, om 12:04 uur

foto: Roland HeitinkDIEREN/NIJMEGEN – Woensdagavond heeft de politie in een trein bij Winschoten een 25-jarige man uit Veelerveen aangehouden. Hij wordt verdacht van een overval op een supermarkt in Bad Nieuweschans eerder die avond. Uit onderzoek blijkt dat de man mogelijk ook betrokken is geweest bij een overval op een elektronicaketen in Assen afgelopen weekend, maar ook verdacht wordt van betrokkenheid bij overvallen in Amersfoort, Dieren en Nijmegen.

In Dieren zou hij op 9 augustus aan het einde van de middag op het Callunaplein bij een Hemafiliaal onder bedreiging van een steekwapen geld hebben buitgemaakt. Op 3 augustus j.l. werd in de middag het Shell-tankstation overvallen. Daar werd een medewerker in de shop onder bedreiging van een mes geld afhandig gemaakt.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie in Groningen doet het onderzoek en zal bij de andere eenheden waar de verdachte actief is geweest verzoeken informatie aan te leveren over de overvallen. De woordvoering ligt bij Noord-Nederland. De politie zet het onderzoek voort.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook