Zakkenrollers in Arnhem op heterdaad opgepakt - GelreNieuws.nl

Zakkenrollers in Arnhem op heterdaad opgepakt

Geplaatst op 19 augustus 2016, om 11:19 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee mannen uit Arnhem van 26 en 40 jaar oud aangehouden. Het duo wordt verdacht van diefstal van een I-Phone van een 20-jarige vrouw eveneens uit Arnhem. De diefstal vond plaats in een uitgaansgelegenheid in Arnhem.

Eén van de verdachten heeft blijkbaar kans gezien bij zijn slachtoffer de tas open te maken en daar de telefoon uit weg te nemen. Het slachtoffer sprak op straat agenten aan en wees naar de verdachte die iets verderop stond. De agenten zagen dat deze nog een handlanger bij zich had. Toen beiden wegliepen werden zij door de agenten aangesproken.

Op de vraag of ze spullen bij zich hadden die niet van hen waren, pakte de 40-jarige verdachte direct de I-Phone uit zijn achterzak en vertelde dat hij deze had gevonden in de uitgaansgelegenheid waar ook de diefstal had plaatsgevonden. Beide mannen werden aangehouden. De 26-jarige verdachte beledigde de agenten en kon ook geen ID-bewijs tonen. De politie maakte proces-verbaal op en zet vandaag het onderzoek voort. De telefoon is teruggegaan naar de Arnhemse.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com