Achteruitrijdende automobilist ziet jeudigde fietsster over het hoofd in Bemmel

Geplaatst op 5 september 2016, om 19:23 uur

foto: Jeffrey SlendebroekBEMMEL – Maandagavond omstreeks 17:25 uur reed een auto achteruit de oprit af de Klappenburgstraat op in Bemmel. Hierbij zag de automobiliste een fietsster over het hoofd waarna de fietsster werd aangereden.

De automobiliste reed vanaf een oprit haar auto de weg op draaien, echter zag zij hierbij een 13-jarige meisje over het hoofd die vanaf het centrum door de Klappenburgstraat fietste. Het kind raakte hierbij de auto en kwam ten val. De opgeroepen ambulance heeft het meisje nagekeken in de ambulance waarin zij zelf kon instappen. De aanwezige politie heeft tijdelijke een stuk van de Klappenburgstraat afgesloten om de ambulancedienst de ruimte te geven.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Traumabeertje
Het ambulancepersoneel heeft het meisje onderzocht in de ambulance, zij kwam met een mitella uit de ambulance samen met een traumabeertje. Vermoedelijk heeft ze een breuk in haar arm. Ze is op eigen gelegenheid, samen met haar ouders, naar het ziekenhuis gegaan.

De bestuurster van het voertuig is hevig geschrokken van het voorval. De verkeersongevallenanalysedienst van de politie heeft onderzoek gedaan naar de exacte oorzaak van ongeval.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook