Dansschool ontruimd door brand in grote container Velp

Geplaatst op 3 september 2016, om 16:27 uur

foto: Timo BoumanVELP – Door een containerbrand op het terrein van de hoge school Larenstein aan de Larensteinselaan in Velp ontstond zoveel rook ontwikkeling dat de naastgelegen dansschool ‘Studio 26’ moest worden ontruimd.

De brand woedde in een grote hoge open bak container. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen hoog boven de container uit. De container stond ongeveer 10 meter van de achtergevel van de dansschool. De brandweer had hun handen vol aan het blussen van de container en ze hebben uiteindelijk de hulp van een groot watertransport ingeroepen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Voorstelling
“Er kwam toch wat er ook in onze dansruimte. We zijn allemaal naar buiten gegaan 42 dansers en acht personeelsleden” “We hebben vanavond een voorstelling. We namen deze nog een keer door want vanavond om 20.00 uur komen onze gasten, ik hoop dat we snel verder kunnen” aldus één van de docenten.

In de container zat afval van het vorige week gehouden “bouwbrug”. Toen konden kinderen op het terrein hutten bouwen. Vermoedelijk is de container met afval in brand gestoken.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook