Echtpaar (67) in huis overvallen, bewoner mishandeld en daders gevlucht - GelreNieuws.nl

Echtpaar (67) in huis overvallen, bewoner mishandeld en daders gevlucht

Geplaatst op 2 september 2016, om 13:39 uur

foto: Martin HeitinkEDE – De bewoners van een huis aan de Lunterseweg in Ede zijn vrijdagochtend vroeg in huis overvallen. De mannelijk bewoner werd daarbij mishandeld en raakte lichtgewond. Van de daders ontbreekt nog elk spoor, de politie roept getuigen op te reageren.

Volgens de slachtoffers waren de daders rond 04.30 uur de woning binnengedrongen. De bewoners (een echtpaar van 67 jaar) lagen op dat moment nog te slapen. Onder dreiging van een vuurwapen of iets wat daarop leek werd onder meer geld buitgemaakt. Tijdens de overval werd de mannelijke bewoner door een van de daders mishandeld. De man raakte daarbij lichtgewond. De vrouw kwam met de schrik vrij.

Getuigen gezocht
Beide daders waren gemaskerd en spraken geen Nederlands onder elkaar. Ze waren beiden donker gekleed en ongeveer 1.80 m lang. Na de overval zijn de dader gevlucht maar onbekende waarmee en waarheen. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of via het tipformulier op de website www.politie.nl

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com