Open dag politie Dieren groot succes - GelreNieuws.nl

Open dag politie Dieren groot succes

Geplaatst op 17 september 2016, om 21:56 uur

foto: Melvin Cornelissen DIEREN – Het Dierense politieteam opende zaterdag 17 september haar deuren. De dag was een groot succes. 

Zaterdag kreeg u de gelegenheid om kennis te maken met het wijkteam van de politie. Ook had de politie een leuk programma samengesteld waarmee een indruk werd gegeven wat het politiewerk allemaal inhoud en wat het wijkteam van Dieren tijdens een dienst doet.

Demonstraties
Omdat de politie vaak samenwerkt met andere hulpverleners, was er ook een volledig uitgeruste ambulance aanwezig. Het ambulancepersoneel kon u hier alles over vertellen. Verder gaven de wijkagenten een presentatie over hun werk. Ook werd er een demonstratie gegeven met een politiehond en liet de politie zien hoe ze in bepaalde situaties optreden.

Meerijden
Natuurlijk waren ook de voertuigen van de politie te bekijken. Ook kon u ervaren hoe het is om een veiligheidsvest te dragen. Ook liet de politie zien hoe de kogelwerende vesten eruit zien. Deze dag konden de kinderen bij de politie ook een ritje in een politiewagen samen met een agent waarbij ze met zwaailicht en sirene reden.

De volgens de politie geslaagde open dag trok ruim 500 bezoekers.
Fotografen van GelreNieuws maakte een uitgebreide fotoreportage.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com