Politie krijgt vraag: ‘Wilt u mijn slang even vasthouden’ - GelreNieuws        

Politie krijgt vraag: ‘Wilt u mijn slang even vasthouden’

Geplaatst op 19 september 2016, om 12:58 uur

slangZUTPHEN – De politie kreeg tijdens een gesprek voor een aangifte voor een diefstal in Zutphen een niet alledaagse vraag: ‘Wilt u mijn slang even vasthouden?’ 

De politie keek in eerste instantie raar op van die vraag vanuit de bewoonster, het is immers een bijzondere vraag die ze niet vaak krijgen. Één agent zei heel dapper: ‘Natuurlijk wil mijn collega de slang wel even vasthouden terwijl ik een foto maak’. De echte dappere collega hield de slang daadwerkelijk vast terwijl hij op de foto werd gezet.

De verachte van de diefstal werd overigens dezelfde dag nog aangehouden, zo meldt de politie Zutphen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook