Vermoedelijk gestolen motor rijdt vol in de zijkant van auto in Arnhem

Geplaatst op 5 september 2016, om 22:03 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – Een motor is maandagavond omstreeks 20:20 uur vol in de zijkant van een personenauto gereden. Dit gebeurde ter hoogte van het Croydonplein in Arnhem, nabij winkelcentrum Kronenburg. Vermoedelijk is de motor gestolen.

De motor reed flink door op het moment dat de aanrijding plaats vond. Getuigen zagen dat de motorrijder na de aanrijding achterop een scooter sprong en binnen enkele tellen was gevlucht, hij is ook niet meer terug gevonden. De motor had ook geen kentekenplaat en er leek gerommeld te zijn met het contact, vanuit daar rees het vermoeden dat deze motor gestolen was. De gehele zijruit van de auto is eruit geknald door de aanrijding.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

112
Een getuigen heeft direct de politie gebeld op 112 en verteld dat de motorrijder gevlucht was. De politie is daarop direct in de omgeving gaan zoeken waarna ze naar de locatie van het ongeval zijn gereden. Daar hebben ze alle gegevens genoteerd van de getuigen en van de bestuurder van de auto.

De bestuurder van de auto is niet gewond geraakt maar wel hevig geschrokken. De auto en motor zijn afgesleept en de motor wordt in beslag genomen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook