Wielrenster aangereden op het Rijnwaalpad in Arnhem - GelreNieuws.nl

Wielrenster aangereden op het Rijnwaalpad in Arnhem

Geplaatst op 6 september 2016, om 19:23 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – Op de kruising van de Rijkerswoerdsestraat met het Rijnwaalpad in Arnhem zijn een auto en een wielrenster in botsing gekomen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 18:00 uur. De wielrenster reed op het Rijnwaalpad in de richting van Nijmegen en de automobiliste stak het Rijnwaalpad vervolgens over. De ambulance en een politiemotor kwamen hiervoor ter plaatse. De ambulancebemanning heeft de vrouwelijke wielrenster nagekeken in de ambulance maar de raakte niet gewond.

Gevaarlijk
Op het Rijnwaalpad en op deze plek gebeuren vaker ongevallen, zo ook een keer toen er een fietser van een trappetje af reed en direct op het Rijnwaalpad kwam. Een andere automobilist was een tijd geleden gevlucht nadat deze een aanrijding had gehad met een scooter. Ook klagen meerdere mensen wegens onveilige situaties.

Ergernis
Volgens wandelaars ter plaatse krijgen zij geen ruimte om te lopen en zijn verplicht om op het snelfietspad te lopen waar vaak ook brommers en wielrenners rijden, vaak tot ergernis van de weggebruikers. Volgens deze wandelaars hebben zij dit meerdere malen bij de gemeente Arnhem aangegeven.

De wielrenster is met haar fiets thuisgebracht door de automobiliste.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com