(advertorial) Aixam houdt u mobiel

Geplaatst op 26 oktober 2016, om 19:40 uur

advIn de showroom van Autobedrijf Ikink glimmen diverse modellen van AIXAM je tegemoet als je binnenkomt.. Je kunt ze bijna geen “autootje” meer noemen; dit zijn eigenlijk gewoon wagens waar je zo de snelweg mee op zou rijden!

“Het is de Mercedes onder de brommobielen”, vertelt Joop van Autobedrijf Ikink lachend. De eigenaar van Ikink wijst op de 45 KM-aanduiding op de achterklep. Voor een brommobiel is dan ook alleen een AM-rijbewijs nodig. Ook mensen die ooit een B-rijbewijs gehaald hebben, mogen een brommobiel besturen. “Steeds meer senioren die niet snel willen rijden, stappen over op een Brommobiel. Even de garage in rijden, of inparkeren, is geen probleem omdat ze een stuk compacter zijn. Een standaard automaat maakt rijden nog gemakkelijker.

Lage kosten
Een ander voordeel van een brommobiel is dat er ook geen wegenbelasting betaald hoeft te worden. Daarnaast zijn de brommobielen van AIXAM uitgerust met een zeer betrouwbare en zuinige KUBOTA dieselmotor. Wij hebben ook een groot assortiment staan van jonge auto’s met weinig kilometers, kortom; voor ieder wat wils.

Plezier
Wij beleven veel plezier aan de verkoop van brommobielen. Het geeft onze doelgroep vrijheid en mobiliteit. Laatst kwam een oudere dame nog een bloemetje brengen omdat ze zo blij was dat ze de kleinkinderen nog kon bezoeken en zelf haar boodschappen kon doen. “Daar doe je het voor”.

Prijzen en waarde
De prijzen van AIXAM starten vanaf €8.650,- en lopen op tot ongeveer €17.000,-. Bovendien houdt een Brommobiel zijn waarde als hij goed onderhouden wordt. Een AIXAM wordt geleverd met twee jaar fabrieksgarantie op de auto en vijf jaar op de KUBOTA motor.

Bekijk ons volledige aanbod op http://www.ikink.nl/ . Wij verkopen ook personen- en bedrijfsauto’s.

adv4