Audi boort zich in geparkeerde auto’s bij Jumbo Arnhem; één persoon raakt gewond

Geplaatst op 4 oktober 2016, om 16:20 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – Op het Elderveldplein in Arnhem is bij de Jumbo op Elderveld een gewonde gevallen toen een auto zich in een aantal geparkeerde auto’s boorde.

Rond kwart over drie reed een donkere Duitse Audi vanaf de Hollandweg het Elderveldplein op toen de bestuurder vermoedelijk de macht over het stuur verloor. De Audi boorde zich in de geparkeerde auto’s. De ravage is enorm. Vier auto’s zijn volledig van de plek af geduwd en staan kriskras door elkaar waar zij eerst zo netjes geparkeerd stonden.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

“Verschrikkelijk”
In de schaduw tegen de muur van de jumbo staat een vrouw verbouwereerd te kijken naar wat haar auto was. “ik was boodschappen doen. Toen ik naar buiten liep hoorde ik wel allerlei sirenes” aldus de enigszins geëmotioneerde dame. “Toen ik de hoek omkwam bij mijn auto schrok ik me kapot… Je parkeert je auto dan is er niks aan de hand even later kom je naar buiten en dan tref je dit… Het is verschrikkelijk”

Over de exacte oorzaak kan de politie nog geen uitspraken doen. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Ook over de aard van de verwondingen kon geen mededelingen gedaan worden. De eerder bestelde traumahelikopter is later afgemeld.