Sigaretten buitgemaakt bij snelkraak in de Albert Heijn Driel - GelreNieuws        

Sigaretten buitgemaakt bij snelkraak in de Albert Heijn Driel

Geplaatst op 13 oktober 2016, om 15:08 uur

foto: Persbureau HeitinkDRIEL – In de nacht van woensdag op donderdag heeft er een snelkraak plaatsgevonden op de Albert Heijn filiaal aan het  Polenplein in Driel. Hierbij hebben de daders sigaretten buitgemaakt.

Rond 4.10 uur vond de snelkraak plaats, laat de politie desgevraagd weten aan GelreNieuws. Door een groot gat in het raam te maken zijn ze binnen gekomen. Het inbraakalarm ging af en de mistmachine ging automatisch aan. Ze hebben één rolluik opengebroken en een nog onbekende hoeveelheid sigarettenpakjes meegenomen. Door de mistmachine konden ze weinig meer zien waarna de daders, vermoedelijk twee, per fiets zijn gevlucht.

Meerdere politiewagens zijn na de melding direct naar Driel gegaan en hebben een zoekactie gehouden. Echter hebben ze tot heden nog niemand aangehouden. De Politie Overbetuwe vraagt mensen die camera’s hebben hangen gericht naar het Polenplein zich te melden. Ook voor andere tips over deze zaak kunt u contact opnemen. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.